Värmevagn Ergo Line Duo NE08+NE08 Scanbox

ScanBox Ergo Line (GN 1/1) är perfekt för mattransporter och effektiv varm- och kylhållning. Detta kan vara vid lunchrusningar eller andra tillfällen då smidighet och användarvänlighet är högsta prioritet. Med kvalitet i varje detalj och ett tåligt skal som skyddar finesserna på insidan, ger vi dig genomtänkta boxar med god kapacitet för kökets kantiner. Ergo Line har en enastående förmåga att bevara matkvalité på ett smidigt sätt.

ScanBox Uppgradering Environmental Performance (ExP)

En fantastisk produkt har blivit ännu bättre och grönare! På ScanBox jobbar vi med passion och beslutsamhet för att utveckla våra produkter och skapa värde för våra kunder. Vi utmanar ständigt branschens “status quo” och fortsätter att bryta ny mark för att hitta de optimala lösningarna för att hålla och transportera varm och kall mat. ExP är den senaste uppgraderingen och sätter en helt ny standard på marknaden för våra typer av produkter. Den är byggd på tre viktiga pelare – design, prestanda och miljö!

Artikelnummer:
ELDNN08AB0E1R0SA

27 000 kr

Produktbeskrivning

Ergo Line Duo N8+N8 är en lätt, men robust vagn tillverkad för att hålla och transportera varm och kall mat med GN1/1 kapacitet. En vagn, men två separata fack som båda håller 8st gejderfack vardera.  Den totala kapaciteten är 16st GN1/1 kantiner givet 65mm i CC. Boxen kan placeras i ett kylrum eller hållas kall genom att placera kylklamp inuti boxens förvaringsutrymme. Laserskurna och löstagbara U-gejdrar i rostfritt stål ger säker hantering av bläck, optimal temperaturfördelning samt enkel rengöring. Ergonomiskt infällt handtag på sidan och 160mm hjul med lågt rullmotstånd som gör att produkten är lätt och säker att manövrera. Alla ScanBox produkter är designade och tillverkade i Sverige.

Produktdata

Ytterligare information

Vikt 85 kg
Dimensioner 81 × 110 × 107 cm

Produktblad

Soon...