VÄRMEBOX – STAPELBAR, SBE4 – SCANBOX

Stapelbar och isolerad transportbox för distribution och förvaring av mat. Löstagbara stegar i rostfritt stål resulterar i enkel rengöring och jämn fördelning av temperatur i boxen. Enkel att hantera.

Bärbara isolerade mattransportboxar är utmärkta för att hålla samt distribuera varm och kall mat under en kortare tid eller sträcka. Perfekt för småskalig catering där du behöver en smidig transportlösning för en mindre mängd livsmedel. De fungerar även bra som ett komplement till de större boxarna.

 

Artikelnummer:
SBSHS04

7 995 kr

Produktbeskrivning

SBE – stapelbar box

ScanBox SBE är en isolerad stapelbar mattransportbox för att hålla samt distribuera varm och kall mat under en kortare tid/sträcka. Nu uppgraderad med ExP, vilket gör den mer energisnål och miljövänlig. Perfekt för småskalig catering- och restaurangverksamhet eller där du behöver en smidig transportlösning. Löstagbara rostfria stegar för enkel rengöring med luftspalter för jämnare temperatur. Enkel och lätt att hantera. En fantastisk produkt har blivit ännu bättre och grönare! På ScanBox jobbar vi med passion och beslutsamhet för att utveckla våra produkter och skapa värde för våra kunder. Vi utmanar ständigt branschens “status quo” och fortsätter att bryta ny mark för att hitta de optimala lösningarna för att hålla och transportera varm och kall mat. ExP är den senaste uppgraderingen och sätter en helt ny standard på marknaden för våra typer av produkter. Den är byggd på tre viktiga pelare – design, prestanda och miljö!

Produktdata

Ytterligare information

Vikt 20 kg
Dimensioner 70 × 46 × 52 cm

Produktblad

Soon...