RING FÖR SERVICE

Vi får din
anläggning att
leva längre

Dags för service?


Ibland är olyckan framme och man behöver serva sin värmepump eller kylanläggning. Vi finns här för dig då! Välj om du behöver hjälp att serva värmepump eller serva kylanläggning.

Omtanke, service och underhåll.

Intemps serviceavdelning är hjärtat i vårt företag. Det är härifrån vi tar hand om dig. Oavsett om du lider av verksamhetsstopp, har för låg temperatur hemma eller vill ha hjälp med ROT-avdrag vid installation av värmepump.

Våra kyltekniker utbildas regelbundet och har därför koll på alla olika leverantörers produkter. Vi erbjuder service av din värmepump vid ett enskilt tillfälle men vi tror att det är bäst med regelbunden översyn av din anläggning för att jobba förebyggande. Om du tecknar ett serviceavtal håller vi koll på din anläggning och kontaktar dig när det är dags för service.

Det spelar ingen roll om du köpt din pump av oss på Intemp eller någon annan. Vi kan serva den och se till att du får rätt temperatur. Vi finns här för att hjälpa dig! Vi har jour fram till 20.00 varje vardag och till 18.00 på helger, året om. Du når vår serviceavdelning på 0522-65 33 53. Jouren når du på 0703-33 14 89.

Service på din pump sparar dig pengar och huvudbry.

Precis som att bilen eller andra viktiga grejer behöver service för att fungera i det långa loppet behöver en värmepump lite kärlek då och då. Det förlänger inte bara livslängden på pumpen, det ser till att hålla en jämn temperatur och låga energikostnader. Idag ställer även många försäkringsbolag krav på att man regelbundet servar sin värmepump för att garantin skall fortsätta gälla.

Just nu erbjuder vi ett underhållsavtal med intervall på 12 månader (1225kr/år) eller 24 månader (1525kr/år). Som avtalskund har du också 10 % rabatt på service och arbete ifall olyckan är framme. Som tillval vid översynen kan vi även erbjuda ventilationsinjustering, ventilationsrengöring samt rengöring av din värmepump. Detta erbjudandet gäller privatpersoner men är du en BRF eller ett företag med behov av en servicepartner så tveka inte att höra av dig så skräddarsyr vi en lösning efter era behov.

Företag som servar sin anläggning går bättre.

I de flesta verksamheter är ett driftstopp förödande. Jobbar man med kyla är det dessutom ofta kritiskt för verksamheten och dess lönsamhet. Genom att regelbundet se över dina anläggningar kan du minska risken för en olycka avsevärt och förlänga livslängden på din pump. Vi utför årlig service på din anläggning oavsett om du köpt den av oss eller inte

Intemp erbjuder kundanpassade serviceavtal där vi utgår från dig och dina behov. Fördelen med att anlita en större aktör är att vi har jour som täcker stora delar av dygnet och personal som aldrig är långt borta.

Det är bara kris till ni har ringt oss

Vi har jour fram till 20.00 varje vardag och till 18.00 på helger, året om. Du når vår serviceavdelning på 0522-65 33 53. Jouren når du på 0703-33 14 89.

Var servar ni?

Vi servar värmepumpar och kylanläggningar i Uddevalla, Vänersborg, Trollhättan, Grästorp, Lilla Edet, Mellerud, Färgelanda, Bengtsfors, Stenungssund, Kungälv, Tjörn, Orust, Lysekil, Munkedal, Tanum, Sotenäs och Strömstad.

Var servar ni?

Vi servar värmepumpar och kylanläggningar i Uddevalla, Vänersborg, Trollhättan, Grästorp, Lilla Edet, Mellerud, Färgelanda, Bengtsfors, Stenungssund, Kungälv, Tjörn, Orust, Lysekil, Munkedal, Tanum, Sotenäs och Strömstad.

Ring oss på

0522-65 33 55

Eller föredrar du att bli uppringd?

    Tjänster Produkter & leverantörer Om Inkitchen & Kontakt Intemp